NIEUWS

Dag van respect voor de zorg

Elke laatste dinsdag van januari is het de ‘Dag van het werkplezier in de zorg’. Voor dit jaar is deze dag landelijk omgedoopt tot de ‘Dag van het respect voor de zorg. Corona heeft de zorg op zijn kop gezet en iedereen werkt dag en nacht kei hard om op het virus onder controle te houden. Tegelijkertijd is sinds de coronacrisis de erkenning voor het werk dat zorgprofessionals elke dag verrichten groter dan ooit.

26 januari 2021 is het dé dag om, samen met collega’s, stil te staan bij het waardevolle zorgvak en de goede zorg die jullie verlenen, zeker in deze moeilijke tijd. Daarnaast is het ook een dag waarbij het werkplezier centraal staat. Meer dan ooit is het een tijd om in gesprek te gaan over manieren om het werkplezier te vergroten.

Daarom heeft BFM Thuiszorg een Bingokaart gemaakt om de dag met extra positiviteit te vullen. Deze Bingokaart is er om elkaar te voorzien van een complimentje en eens even extra goed voor jezelf te zorgen. Want dat heeft iedere zorgverlener zeker verdiend!